Képek

A klasszikus "szétszedjem-neszedjem" probléma.

2012.10.02. 17:43 Panzersajt

Talán a címből ti is kitalálhattátok hogy miről is lesz szó. Bizony! és ne mondjátok hogy veletek még soha nem esett meg! Aki azok közé tartozik akik még nem találták volna ki a címből vagy akivel talán még soha nem esett volna meg ( Márpedig egy tapasztalt Legóssal biztos megesett már. ) annak elmesélem. Vegyük például az esetet mikor egy szép napon úgy gondolom hogy építek valamit. Ez a valami lehet autó hajó akármi. A lényeg hogy a valami építése már majdnem a végéhez ér mikor.......észere vesszük hogy a keresett alkatrész egy másik valamibe  van beleépítve. A másik valami egy nagyon kedves építmény amit nincs kedvünk szétszedni. Ám az újdonsült építménynek feltétlenül szüksége van rá. Na mit tesz ilyenkor az építő???? Hát mérlegel! De most tényleg veletek még nem esett meg? Velem már nagyon sokszor így sokszor álltam nagy döntés elé. Ha kell akkor szétszedem a régebbi építményt, attól függ melyik az értékesebb.

A megoldás egyszerű de talán ti is kitalálhattátok. bizony a dolog abból fakad hogy valamikor olyan sok művet építek hogy az alapanyagok elfogynak. Mi a teendő? Vásároljunk be sok-sok kockát. Ez nem egy burkolt reklám egyre jobban kezdem azt hinni hogy egy doboz kocka az semmi. Azt felemésztem úgy egy hét alatt. Na persze vannak darabok amiket nem lehet felhasználni pl a világoszöld darabokból egész keveset használok. A cikk most igazából nem is teljesen az én véleményemről szól. Itt TI is számítotok úgyhogy bátran használjátok a komment falat mert én arra vagyok kíváncsi hogy ti hogyan látjátok ezt a problémát. Hogy ti is így vagytok e vele. Egy szó mint száz írjatok bátran!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kockastudio.blog.hu/api/trackback/id/tr784816163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása