Képek

Mit hoza a 2012-es év az újdonságok terén?

2012.08.22. 12:20 Panzersajt

Aki régebb óta olvasgatja a Lego magazinokat az tudhatja hogy a legújabb termékek az év vége felé érkeznek csak meg.2012 tekintetében sok új fajta készlet jön új fajta témakörökben,ezeket szeretném most bemutatni!

Elsőként a az új StarWars készletekről beszélnék.Mint tudjuk a Lego StarWars egy elég nagy múlttal rendelkező sorozat és igen behatárolt is hiszen csak olyat adhatnak ki ami a filmben benne volt! Ám az új Clone Wars sorozat újabb lehetőségekkel kecsegtet hiszen folyamatosan új dolgok tűnnek fel amiket le lehet képezni kockákra.A boltok nagy részében már lehet találkozni a Lego StarWars újdonságokkal méghozzá egészen alacsony áron.

A második újdonság a City témakörben a Mine.A nevéből adódva ez egy bányászattal foglalkozó témakör ami némiben hasonlít a PowerMiners készletekre csak itt nem kis sziklaszörnyekkel kűzdenek naphosszat.Ez valószínüleg sikeresebb is lesz hiszen a mindenkihez közelebb álló City témakörben adták ki.A készletek egy bánya életét elevenítik fel való gépekkel TNT-vel és sok más újdonsággal. Már a Mine készletek is kaphatók a boltokban. És itt egy tetszetős videó is. 

Elég sok készlet és egy új témakör! Reméljük jövőre is hasonlóra számíthatunk! Véleményeteket a kommentek közt fejthetitek ki!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kockastudio.blog.hu/api/trackback/id/tr114725692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása