Képek

Ki léptünk a kísérleti fázisból!

2012.09.02. 09:47 Panzersajt

Mint azt néhányan biztos tudjátok a blog eddig kísérleti stádiumban üzemelt ahol azt teszteltük hogy körülbelül hány látogatóra számíthatunk. Le telt a kísérletnek szánt idő így most már a blog teljes gőzzel üzemel. Vagy is nem teljesen teljes gőzzel mert sajnos ha szeptember akkor itt az iskola. Mivel a blog szerkesztősége jelenleg két tagból áll:Jómagamból és testvéremből.Ám nem kell aggódni hogy heti egy posztot kaptok! Meg próbálunk ugyanolyan intenzitással dolgozni mint eddig.

Örülnénk ha csatlakozna hozzánk néhány Lego rajongó hogy még jobban el tudjuk látni a feladatunkat és még behatóbban tudjunk helyzetjelentést adni a Lego helyzetéről.A bloggernek csatlakozás követelményeit majd egy későbbi posztban írok de addig is nem kell megijedni mert a cikkjeink így is özönlenek majd és érdekesebbek és érdekesebbek lesznek!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kockastudio.blog.hu/api/trackback/id/tr814746988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása