Képek

Heti TOP5

2012.09.20. 19:22 Panzersajt

A nemrégiben meghirdetett Heti TOP5 rovat ma megkezdődik és reméljük sokáig is fog tartani, bár ha azt nézzük hogy a LEGO rajongók milyen intenzitással készítik jobbnál-jobb építményeket akkor arra következtethetünk hogy míg világ a világ addig lesz elég kép a rovatba. Az itt látható képeket egyébként az internetről válogattuk össze így talán valamelyik rajongó a saját művével is találkozhat.  Lássunk is neki! Íme az első építmény ami a lista 5. helyét foglalja el!

Ebben a részben egyelőre csak autókról lesz szó. Akkor íme az autó ami "csak" az ötödik helyre volt elég.

Minden cikkben találtok majd pontozást az aktuális építményről.

 Szerintem ezt bármelyik LEGO-s meg tudta volna építeni de azért elfogadnám a városomba. Sok jelölt volt erre a helyre végül ezt választottam mert jól néz ki de mégis egyszerű szép, letisztult, mint amiket a LEGO építői építenek a City témába. egy tízes skálán 6-os.

Jöjjön a negyedik helyezett: Egy retro kocsi azt hiszem egy Chevrolet Impala ha jól látom de javítsatok ki ha tévedek. Hát lássuk is!

Ha mindenki megnézte hát pontozzuk le ezt is! Jól néz ki egy hasonlót már én is építettem csak annak nem volt teteje és itt csak az ötödik helyre lett volna elég. Ez viszont egy mesteri építmény! Tetszik az ötletes tükör és a kilincs. Na lássuk ez hány pontot ér?! A tízes skálán ez egy 8-as.


Íme a harmadik helyezett! Ez már valami, egy Sedan ha jól látom. hasonló technikával készült, mint a negyedik helyezett. Lássuk .

A hátulja nem annyira tetszik, de a panorámatető mindent visz. Az elején az a kristály kreatív megoldás volt, a kilincs és a tükör szintén jó csakúgy mint az előző kocsinál. Egy szó mint száz lássuk a pontokat! Ez az autó egy tízes skálán 8-as.

Íme a második helyezett ez már egy igazi művészi alkotás amihez nagy kreativitás és türelem kell meg persze sok LEGO kocka. Íme ez a művészi rendőr autó! De lehet ezt még fokozni?? Ezt majd az első helyezettnél láthatjátok!

Pontozzuk is gyorsan aztán térjünk rá az elsőre! Ez a jármű a tízes skálán 9. Hogy miért? Ezt még én se tudnám összerakni de persze nem ez minden ok. Pár hétig biztos el tartott az építés mert a kidolgozása egyszerűen brilliáns! Ne húzzuk tovább a cikket hanem lássuk a hét legjobb autóját.

Na erre varjatok gombot! Egy vérbeli Porche 911. A kedvenc részem a lámpája bár ez szerintem rajtam kívül még sok embernek tetszik de nem feltétlenül csak a lámpa miatt lett ez első! A motorháztetőt is érdemes megnézni a tető és a spoiler is figyelemre méltó. Na ezért nyerte meg ez az autó a Heti TOP5 versenyt. Ezek a képek a netről származnak a következő heti anyagot ti is el küldhetitek kommentbe és írjátok le hogy hányadi helyezett s  hogy miért esett erre a választásotok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kockastudio.blog.hu/api/trackback/id/tr604790948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása