Képek

Amire mindannyian vártunk!

2012.09.16. 09:51 Panzersajt

Talán ti is hallottátok de talán nem,de 2 nappal ezelőtt (bocs hogy ilyen későn írok) megnyílt Magyarország 1# Lego Monobrad Store -ja Budapesten az Árkád bevásárló központban.Bánhatja aki nem volt ott! Mert ez egy történelmi pillanat,egy életre szóló élmény volt! Hogy miért? Sok ok van arra hogy ilyen szavakkal illessük a nyitóceremóniát.

Ha valaki nem volt ott annak el mesélem percről percre óráról órára.Mikor megérkeztem az árkádba olyan 300 fős sor állt "csak" szerencsére jókor jöttem mert hamarosan a sor már körülbelül 400 főt számlálhatott. Mikor végre megszólalt a mikrofon a hatalmas Darth Vader szobor mellett:Még 25 perc és megkezdődik a nyitóceremónia. Szinte levegőt is alig lehetett kapni akkora volt már a sor. A beígért idő leteltével  meg kezdődött a nyitóceremónia. Olimpiai úszónk Cseh László rántotta le a leplet a boltról. akik az elsők közt léphettek be azok kényelmesen válogathattak a Pick a  Brick falból vagy a Build a Mini falból. Én 20 perccel később jutottam be és azonnal szemet szúrtak a hatalmas 1x1-es lego kockákból épített kép a Parlamentről vagy a bal oldalon a Lánchídról. Fent a plafonon egy olyan 2méter-szer 1 méteres piros lego kocka világított.Lehetetlen hogy valakinek nem szúrt volna szemet az életnagyságú Clone Trooper szobor.A Build a Mini falnál meg építettem egyedi bányász figurámat.Nagyon meg tetszett az is hogy árulnak fegyvereket meg különböző más hadi alkalmatosságokat. Én egy német sisakot és egy MG-34-est vettem ez majd lehetővé teszi második világháborús lego filmek forgatását de térjünk vissza a boltra.

A boltban dolgozó összes alkalmazott egyébként maga is legózott vagy még mindig legózik.Gondolom erre azért volt szükség hogy megértsék a lego szaknyelvet meg hogy el tudjanak beszélgetni a vásárlókkal. Sok akció is volt a nyitásnál a boltban.Például a 10%-os nyitási akció vagy az egyik vásárló napját felejthetetlenné tevő akció miszerint az első 100 vásárló közül aki 5000 forint felett vásárol ki választanak egyet az a vásárló pedig bármit le vehet a polcról. Én mondjuk a Mindstorm 2.0-át vettem volna le.Ám különböző információk szerint egy vasúti készletet vittek el. Egyébként akik a nyitás után egy nappal érkeztek azok mondták hogy akkor már sokkal jobb volt a környezet mert már legalább nem volt akkora sor és nem kell tolongani se a Build a mini falnál se a Pick a brick falnál. Remélem hogy minden legósnak lesz alkalma el jutni a boltba vagy egy másik Monobrand Store megnyitójára mert a jóból sosem elég........

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kockastudio.blog.hu/api/trackback/id/tr264779822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yellow73 2012.09.17. 10:09:42

Ha valaki blogot ír, ugyan nézzen már utána kicsit a helyesírásnak...
süti beállítások módosítása