Képek

Mit hova rakjak?

2012.09.13. 20:33 Panzersajt

Biztos nektek is nagy fejfájást okoz a lego kockák megtalálása szortírozása.Tegyük fel hogy éppen építek egy leg házat,ám sok különleges alkatrész szükséges a megvalósításához.Természetesen a legritkább alkatrészeket nem mindig a legnehezebb megtalálni de most tegyük fel hogy ezeket nem találjuk.Sokkal könnyebb lenne meg találni ha az alkatrészeket dobozokban vagy valamiféle tárolókban lennének a darabok igaz?Nos ebben a cikkben azt fogjuk megtárgyalni hogy TI miben tartjátok a lego-t szín szerint fajta szerint méret szerint?Én kis túrós dobozkákban tartom a kisebb az apró alkatrészeket.Valahogy így: 1x1,1x2,1x3,1x4, Stb. Aztán tengelyek sisakok kézbe valók.

Idegesítő érzés ha keresel valamit és órákon keresztül nem találod.Én rendszerint feladom mert a térdem meg a hátam el fárad és így már eléggé nehéz a keresés.lego (9).jpgNa így már sokkal könnyebb.

Arra lennék kíváncsi ti hogy tartjátok a kockáitokat. Dobozokban vagy esetleg nem is szortírozzátok hanem egy nagy zsákban tartjátok vagy egy dobozban?Ha ti is szortíroztok vagy rendszerezitek valami szerint a lego kockákat,készleteket akkor írjátok meg annak módját kommentben!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kockastudio.blog.hu/api/trackback/id/tr644775692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása