Képek

Polgármester úr?

2012.11.07. 17:31 Panzersajt

Hosszú szünet után visszatér a Kockastúdió friss hírekkel és kérdésekkel a LEGO rajongókhoz! Na de térjünk is a lényegre! Na a címből biztos nem találtátok ki hogy miről is lesz szó de most el magyarázom. A lényeg az hogy az építők népes csapatát 2 felé oszthatjuk. Vannak akik csak építenek és csodálatos építményekkel kápráztatják el a népet. Vannak olyanok is akik inkább a LEGO CITY készleteket veszik. Mit lehet kezdeni egy CITY készlettel? Na és sokkal? Az már más. Sokan mint én egy nagyobb várost építenek. Autókkal házakkal reptérrel meg ehhez hasonlókkal. Természetesen építek is de a város nagy szerepet kap. A hosszú évek alatt egy nagy várost sikerült kivitelezni testvéremmel .

Ebben a cikkben viszont az lenne a valós kérdés hogy TE mit csinálsz? Építesz? (Polgár)mesterkedsz? vagy talán mindkettő? Erre vagyok kíváncsi. Ha esetleg nektek is van egy városkátok akkor fotózzátok le és küldjétek el erre a címre: butyokblog@gmail.com . És ha összejön elegendő kép(már egy is elég) akkor egy külön cikkben foglalkozhatok vele. HA viszont akarsz írni hozzá egy saját cikket akkor küldd el a szöveget a képpel és ki kerül az oldalara névvel vagy nicknévvel. Kíváncsian várom az alkotásaitokat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kockastudio.blog.hu/api/trackback/id/tr774895738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása